Интеграция на Имигранти
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

СЪОБЩЕНИЕ - Конкурс за есе „Една моя история свързана с Китай”

Go down

СЪОБЩЕНИЕ - Конкурс за есе „Една моя история свързана с Китай” Empty СЪОБЩЕНИЕ - Конкурс за есе „Една моя история свързана с Китай”

Писане  Admin Сря Май 04, 2011 3:27 pm

По случай честването на 62-та годишнина от установяването на дипломатически отношения между Китайската народна република и Република България посолството в София обявява конкурс за есе „Една моя история свързана с Китай" през периода м. май до м. август 2011 г.
Сърдечно каним всички заинтересовани наши български приятели да участват в този конкурс и да споделят една своя история, свързана с Китай, например пребиваването Ви в Китай, ученето на китайски език, контактуването Ви с китайци, асоциациите Ви с китайските филми, телевизии и литературни произведения. Най-учтиво ви молим да изпратите вашето есе по пощата на адреса на посолството, по факс или имейл не по-късно от 15-ти август. В рамките на един месец след крайния срок за представяне, посолството ще прецени всяко едно есе на участващите в конкурса и ще обяви на страницата си в интернет резултата от конкурса.
Изисквания:
1. Участници в конкурса трябва да са български граждани.
2. Сюжет за есето е „Една моя история и мои чувства, свързани с Китай". Заглавието на есето, стилът и обема са свободно избираеми от участващия в конкурса.
3. Есето може да бъде написано на китайски, български или английски езици.
4. Срок за представяне на есето е 15-ти август т.г.
5. Посочете вашия адрес, име и телефон.
Награди:
Най-добрите есета ще се състезават за три награди. Всяка една от тях ще е придружена със сертификат. Първа награда ще са два двупосочни самолетни билета между София и Пекин.
Конкурсът е организиран от посолството на Китай в България с цел задълбочаването на традиционното приятелство между двата ни народа и стимулирането на делово сътрудничество в различните области между двете страни. Всички права за промени са запазени от организатора относно обясненията за участие в конкурса.
Контакти с нас:
Е-мейл: chnemb_bg@live.cn
Тел: 9733873
Факс: 9711081
Адрес: ул. Александър фон Хумболт 7, София 1113

http://bg.chineseembassy.org/bjly/dtxw/t819695.htm

Admin
Admin

Брой мнения : 9
Join date : 14.04.2011

https://integration.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите