Интеграция на Имигранти
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нови 20 имигранти започнаха да изучават български език в ИЦИ - Бургас

Go down

Нови 20 имигранти започнаха да изучават български език в ИЦИ - Бургас Empty Нови 20 имигранти започнаха да изучават български език в ИЦИ - Бургас

Писане  Татяна Кабанова Съб Май 07, 2011 2:34 am

От Москва съм.Аз пристигнах в България 21 .03.2011 и започнах да изучавам български език в ИЦИ - Бургас 15 април. Радвам се че имам возможност да узная в ИЦИ много интересни нещта за традиции на България. Много благодаря Йоана Филипова която преподава по руски език много професионално и интересно. Радвам се че има в Бургас Информационен център за имигранти! Много благодаря управителки го Ирина и Виолета за доброта и помощ.
Татяна Кабанова

Татяна Кабанова

Брой мнения : 2
Join date : 28.04.2011

Върнете се в началото Go down

Нови 20 имигранти започнаха да изучават български език в ИЦИ - Бургас Empty Re: Нови 20 имигранти започнаха да изучават български език в ИЦИ - Бургас

Писане  Татяна Кабанова Съб Май 21, 2011 3:25 am

Ние, всички имигранти, изучаващи български език в ИЦИ г. Бургас от 11 април до 13 май, много благодарим на преподавател ни Иоана Филипова и администрация на ИЦИ Ирина Буланова и Виолета Стоева за доброта, вниманието и професионалност. Било много интересно да участваме в празници на Великден и Ден на Европа. Винаги сме имали много интересни информации за празници и обичаи на България и отговори на всички нашите вопроси.
Специална благодарност на администрация ИЦИ г. Бургас и Държавна Опера - Бургас за поканати на интересни и много хубави спектакъли и возможности да запознаем се със българска култура. Разбира се, че ние бих искали да продължаваме да изучаваме български език.
Този проект в гр. Бургас помогна ни да адаптироваме се в България.

С уважание и благодарност,
Татяна Кабанова
Москва- Несебър

Татяна Кабанова

Брой мнения : 2
Join date : 28.04.2011

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите